Zombie vaccinen

Alle kan se, kun medlemmer kan skrive
Besvar
Peder1ben
Indlæg: 8
Tilmeldt: 09 nov 2020, 22:06

Zombie vaccinen

Indlæg af Peder1ben »

Der er nogle der mener at i den kommende Sars-cov-2 vaccine findes noget der hedder prioner.
Prioner er en slags smitstof (et protein - æggehvidestof), som kun kan formere sig inde i levende celler. Disse små proteinelementer kan så at sige formere sig selv inde i celler hos dyr og mennesker, som er "smittet". Typisk er denne formeringsproces meget langsom, og det er derfor almindeligt, at der går lang tid, fra man får proteinerne i sig, til man eventuelt udvikler sygdom.
Det har vist sig, at prioner særligt hober sig op i hjernevæv. Militæret har siden 2016 forsket i prioner og menes at have lavet genetisk ændrede prioner der kan give smitbar encefalopati som bla. fører til hjerneskader koma og død.Så de vaccinerede kan altså smitte de raske eller dem der ikke er vaccineret.For at undgå ærlige videnskabs mænd at finde disse prioner skal vaccinen opbevares ved -70grader desuden bliver det militæret der transportere, opbevarer og distribuere dem. Prioner valgt til denne metode er sandsynligvis fra mink som er deres naturlige vært.

Freedom Fighter
Indlæg: 54
Tilmeldt: 24 aug 2020, 15:31

Re: Zombie vaccinen

Indlæg af Freedom Fighter »

Har du nogle links?

Peder1ben
Indlæg: 8
Tilmeldt: 09 nov 2020, 22:06

Re: Zombie vaccinen

Indlæg af Peder1ben »

Jeg fandt oplysningerne hos Max Igan (TheCrowhouse) og Videoen If you think 2020 was bad wait till 2021....hvorfra han har sine oplysninger står under videoen under (show More) tak for interressen.

Peder1ben
Indlæg: 8
Tilmeldt: 09 nov 2020, 22:06

Re: Zombie vaccinen

Indlæg af Peder1ben »

Flere oplysninger fås hos Kevin Mugur Galalae på Facebook

Freedom Fighter
Indlæg: 54
Tilmeldt: 24 aug 2020, 15:31

Re: Zombie vaccinen

Indlæg af Freedom Fighter »

Prøver lige at samle det med lidt links, hvis jeg har overset nogen, så endelig skriv det.
"TheCrowhouse": https://www.bitchute.com/channel/tj99AwcN3zlH/

Videoen af "TheCrowhouse" "If You Think 2020 Was Rough Just Wait Until You See 2021":

Kevin Mugur Galalae's profil på Facebook: https://www.facebook.com/kgalalae

Opslag af "Kevin Mugur Galalae":

Hvis opslaget skulle blive slettet, så er det kopieret ind herunder:

Facebook oversættelse på dansk:
Kevin Mugur Galalae
6. december kl. 08.05 ·

Dette er af liv og død vigtighed. Del vidt og bredt! Dit liv afhænger af det!

Jeg er nu 100 % sikker på, at covid-19 vacciner indeholder genetisk konstruerede prioner med lange inkubationsperioder designet til at forårsage transmissibel encephalopati, dermed en hjerneskade, der fører til døden.
http://www.scielo.br/scielo.php?script= ... PfaFPFdWJc

Det første covid-19 vaccineoffer, der har fået en hjerneskade, er rapporteret i Indien få måneder efter vaccination, og derfor observeres testpersoner i kun en eller to måneder af vaccineproducenter og reguleringsbureauer.
https://www.livemint.com/science/health ... 32345.html

Det militær-industrielle kompleks har studeret prioner i årtier og har ikke kun været i stand til at lave dem i laboratoriet siden 2016, men også have præcis kontrol over deres patogeniske adfærd.
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... M3wFVHAN1k

De prioner, der blev valgt til denne affolkningsmetode, blev højst sandsynligt taget fra minke, som er deres naturlige værter. Encephalopati-pandemien forårsaget af covid-19 vaccinerne vil derefter få skylden på minkene. Som forberedelse til dette bedrag har systemet fremstillet en uspecificeret epidemi af en angiveligt ′′ covid-19 lignende virus ′′ blandt minkpopulationen i Danmark og har aktiv dødshjælp med stor fanfare millioner af disse dyr.
https://www.bbc.com/news/world-europe-5 ... sD--fXVQe8

Accepter ikke nogen covid-19 vaccine! Du er blevet advaret!
Da de skader, der er påført hjernen, kan overføres fra de smittede, således fra vaccinerede, til raske, derved uvaccinerede, er der ingen grund til at vaccinere hele befolkningen. De vaccinerede vil smitte de uvaccinerede gennem deres kropsvæsker, således gennem samleje.
https://www.niaid.nih.gov/diseases-cond ... emRSzaZE5g

Systemet har måske valgt at skille sig af med det gamle ved at krydre med prioner kun de vacciner, der er bestemt til det gamle, og derfor er de gamle immuniserede adskilt fra resten og er de første, der bliver immuniseret. Men der er ingen tegn på det. De kriminelle, der styrer os, er i stand til alt. Hjerneskaden på de gamle og deres død vil blive rapporteret som følge af demens eller Alzheimers sygdom, så ærlige videnskabsfolk ikke opdager den sande årsag, længe nok til at sprøjte så mange mennesker, som systemet finder nødvendige med dødsensfarlige prioner.
https://www.bbc.com/news/health-5504563 ... 3C-o7kUC08

Forhindrer ærlige og uafhængige videnskabsmænd i at opdage, at covid-19 vacciner indeholder prioner, er først og fremmest opnået af de ekstraordinært lave temperaturer (-70 grader celsius), hvorunder disse vacciner holdes; temperaturer, der kræver særlige frysere, der sætter regeringerne i stand til at kontrollere adgangen til disse vacciner og dermed forhindre nogen i at studere deres ingredienser.
https://www.sciencenews.org/article/cor ... Uad5Hk0O1c

I nogle lande har militæret overtaget kontrol med transport, opbevaring og distribution af disse vacciner for at sikre, at ingen finder ud af deres sande indhold.
https://www.theguardian.com/politics/20 ... J6FZUTAzHw

For maksimal kontrol har nogle lande også placeret hospitalerne under militær kontrol.
https://www.rri.ro/en_gb/military_manag ... Uad5Hk0O1c

Accepter heller ikke covid-19 tests. Jeg er overbevist om, at vatpinderne bruges til at indsætte prioner lukker hjernen, og derfor bruger de så lange stave og skubber dem hele vejen til hjernen; hjernen er det organ, der er mest sårbar overfor prioninfektioner og skader. Artiklen i linket nedenfor beskriver teknologien, hvormed giftstoffer eller stoffer kan frigives langsomt i vores kroppe.
https://www.eurekalert.org/pub_releases ... 8j4DbZcieA

Vores regeringer er folkemordstruede, fordi de er desperate og ikke ved, hvordan de ellers skal løse de eksistentielle problemer, vi har.
https://www.niaid.nih.gov/diseases-cond ... TYSvd2JUBA

Peder1ben
Indlæg: 8
Tilmeldt: 09 nov 2020, 22:06

Re: Zombie vaccinen

Indlæg af Peder1ben »

Tak til Freedom Fighter .Super godt arbejde.
Interessen for mine små indlæg giver mig lyst til at lave nogle flere.

Besvar