Age of Truth

Anbefal en dansk video kanal
Besvar
OttoGobbo
Indlæg: 34
Tilmeldt: 01 nov 2020, 22:00

Age of Truth

Indlæg af OttoGobbo »

Jo, Age of Truth er primært engelsksproget, men der er også enkelte danskesprogede videoer. Men jeg kunne lige så godt have lagt den under engelsksprogede kanaler.

Siden styres primært af den meget kreative Goth-type, Lucas Alexander, der så vidt jeg er orienteret er tidligere barneskuespiller (ved dog ikke lige, hvilke film han evt. var med i) og også i dag optræder på teater og han er derudover sanger og sangskriver.

I kan læse om ham her:

http://lucasalexander.dk/?page_id=9

Han har dog også en medarbejder, en relativt ung mand ved navn Lauge Felix Black. Ja, det er nogle lidt sjove, internationale navne de to fyre har, i betragtning af, at de er danskere. Jeg aner ikke, om de har skiftet navn for at deres navne skal lyde cool - eller om de er døbt med de navne. ;)

Age of Truth ser jeg mest som en spirituel videokanal, som beskæftiger sig med okkulte emner, men der er bestemt også plads til mere politiske og jordnære emner. Jeg kan godt lide den gode blanding der er på kanalen, så der er plads til både politisk aktivisme og mere spirituel fordybelse. Nogle vil måske synes, at de er lidt for New Age-agtige, men det er smag og behag. I hvert fald synes jeg, at kanalen er interessant nok til at fortjene at blive nævnt her.

Her er kanalen:

https://www.youtube.com/user/AgeOfTruthTV

admin
Site Admin
Indlæg: 73
Tilmeldt: 06 jun 2020, 22:13

Re: Age of Truth

Indlæg af admin »

enig, jeg har set mange af deres fine interviews - altid høj kvalitet audio/video ! i modsætning til mange andre
Michael Maardt. Windows: Hold Ctrl, mens du klikker et link, og linket åbner i nyt vindue.

Besvar