TV Avisen 13. juli 2021: Peter Qvortrup Geisling: Ude af proportioner

Besvar
admin
Site Admin
Indlæg: 53
Tilmeldt: 06 jun 2020, 22:13

TV Avisen 13. juli 2021: Peter Qvortrup Geisling: Ude af proportioner

Indlæg af admin »

TV Avisen 13. juli 2021 kl. 21:00 ca. 3 min. Peter Qvortrup Geisling

Der er næsten ingen, der er døde i Danmark af corona de seneste to måneder. I den samme periode er der døde næsten 10.000 danskere af alt muligt andet, så vi er ved at være der, hvor tingene skal ind i proportioner igen. Vi har 122.000 børn, der vokser op med forældre, der drikker for meget.

13.600 danskere, der dør af rygning hvert eneste år. Vi har en psykiatri, der sakker langt bagefter. De rige lever i gennemsnit 10 år længere end de fattige. Vi er ved at være der, hvor vi skal have de store sundhedsmæssige problemstillinger ind midt i motorvejen igen – og corona ud på et sidespor.

Michael Maardt. Windows: Hold Ctrl, mens du klikker et link, og linket åbner i nyt vindue.

OttoGobbo
Indlæg: 20
Tilmeldt: 01 nov 2020, 22:00

Re: TV Avisen 13. juli 2021: Peter Qvortrup Geisling: Ude af proportioner

Indlæg af OttoGobbo »

Qvortrup Geisling er rimeligt mainstream, men trods alt en fornuftig og afbalanceret mand, der inderst inde nok er klar over, at Corona er kørt kraftigt af sporet. Jeg har en fornemmelse af, at han måske er mere vågen end som så, men bare lægger bånd på sig selv og ikke kan sige alt, hvad han tænker...

Der har på intet tidspunkt været overdødelighed af/med Corona i Danmark. Så ja, det her cirkus er kørt helt af sporet. Langt over gevind. Restriktionerne og nedlukningerne har jo haft langt større negative konsekvenser end Corona i sig selv. Det er en skandale. Men befolkningen tror desværre generelt stadig på det officielle løgne-narrativ om, at det er nedlukningerne, som har reddet liv. Selvom data fra alle mulige lande viser det modsatte. Nemlig at der ingen evidens er for en sammenhæng mellem nedlukninger og mindsket dødelighed/antal indlæggelser. Tværtimod er det generelt de lande, der har haft de mest totalitære og drakoniske restriktioner, som har haft flest indlagte og døde. F.eks. USA, Italien, Spanien, Belgien o.s.v.

Besvar